Sunday, February 12, 2012

Crispy salad.


Crispy salad.

        The application is very simple. The salad was delicious and crunchy, crispy outer shell. This is the application of a fruit salad. Or as I like to mix with salad dressing.The spring rolls wrapped in dough. Or bread and a plate of fried bread tips again. Is a simple dish. Another dish that is easy and delicious.

              Raw salad oil.

A. Vegetables (carrots, peas, corn) or fruit salad in a bowl.
Two. Ham (chopped) 1/2 cup.
Three. Salad cream 1/2 cup.
Four. Slice of bread (cutting) 6-8 sheets.
Five. Flour 2 cups bread tips.
6. Eggs, 1-2 eggs.
Seven. Seasoned vegetables to taste.
 
How to make a salad oil.

A. Cutting edge of the bread. Used to roll the dough is rolled flat.
Two. A cream dressing, ham, vegetables and toss to combine. Place on a piece ofbread. The secondary film preservation. (Used as a wrap), wrap the ball. And chill for20 to 30 minutes is enough for the bread to dip into egg, then coat with bread crumbs, cayenne. (Drops of water to a slightly damp).
Three. Fried golden crisp. The medium to strong. Spoon drain. Served  with seasoned vegetables you like.

No comments:

Post a Comment